На Тернопільщині судитимуть організатора перетину ухилянта за кордон

Судитимуть жителя Кременця, який за 3500 доларів організував незаконне переправлення військовозобов'язаного через державний кордон України. Оголошення про допомогу чоловікам призовного віку в оформленні документів на безперешкодний перетин кордону України підозрюваний розмістив в інтернетіПро це повідомили на сайті Тернопільської обласної прокуратури.

"Прочитави оголошення до обвинуваченого звернувся тернополянин, якому той пообіцяв організувати перетин кордону з Польщею через систему «Шлях», оцінивши свої послуги в 3500 доларів. Згодом, організатор повідомив про необхідність надати йому 1800 доларів авансу та копії особистих документів. Передача решти суми планувалась після перетину державного кордону. Проте, правоохоронці завадили підозрюваному завершити злочин та затримали його при одержанні обумовленої суми",  йдеться у повідомленні пркуратури.

У зв’язку з цим, під процесуальним керівництвом прокурорів Тернопільської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт щодо кременчанина, обвинуваченого в організації незаконного переправлення особи через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України).


Оксана Кучма

Опис відсутній


Читайте також