У Тернополі будують новий та сучасний мікрорайон – що там буде

Будівництво нового та сучасного мікрорайону під назвою «Північний» триває у Тернополі. На поки що майже неосвоєній території площею 70 гектарів з’являться житлові будинки, багатоповерховий паркінг, школи та дитсадки. Ця частина міста буде чи не найсучаснішим районом Тернополя — там буде розвинена соціальна сфера, спортивні установи, пішохідний бульвар та нові вулиці.

—  Ми розуміємо, що місто повинне розвиватися, мають будуватися не лише нові будинки, але й нові райони. Важливо, щоб для людей все було доступно та зручно. Наша будівельна компанія вже завершує там будівництво одного проекту та розпочала роботу над другим, — каже Андрій Матла.

Окрім комфортного житла люди отримають нову дорогу. Понад 10 років вона перебувала в жахливому стані. Через брак коштів міська влада не проводила ремонт цієї ділянки, однак будівельники вирішили долучитися до фінансування та допомогти збудувати нову дорогу.


Читайте: Новій дорозі на "Північному" мікрорайоні в Тернополі – бути

Мікрорайон розташований в північно-східній частині Тернополя, в межах проспекту Злуки, вулиць Текстильної, Генерала Тарнавського, Володимира Великого.

— Цей мікрорайон буде збудований за останніми сучасними вимогами та стане одним із самих зручних в нашому місті, — говорить пан Андрій.

Окрім того, там запроектовані школа з басейном і спортивним комплексом, дитячий садок на 210 місць, церкви, торгово-побутовий комплекс, торгово-офісний комплекс, торгово-розважальний комплекс, побутовий комбінат та спортивні майданчики та лижна траса.

Довідково:

Комплекс із чотирьох сучасних новобудов будівельної компанії «Матла» знаходиться за адресою Київська, 8в. Щасливі власники квартир отримали ключі та розпочинають облаштовувати своє помешкання.

Читайте також: Багатоповерховий паркінг, сквер та лижна траса – у Тернополі будують сучасний мікрорайон




Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також