Новий очільник патрульної поліції порівняв Тернопіль з Одесою

Михайло Білецький майже місяць очолює Управління патрульної поліції Тернополя. До цього часу займав аналогічну посаду в Одесі.

До призначення в Одесі Білецький обіймав посаду заступника начальника патрульної поліції Харкова, за плечима служба в зоні АТО. Від серпня місяця Михайло Білецький виконує обов’язки начальника УПП у Тернополі.

Чим здивував Тернопіль нового керівника та що нового впроваджуватиме розповів під час прес-конференції.

– До цієї посади у Тернополі був лише кілька разів, люди тут гарні, ввічливі. А загалом Тернопіль дуже важко порівнювати з Одесою, адже минулого року понад 6 млн людей приїхало лише на відпочинок. Вал злочинності більший, усі структури борються з цим, але це факт. Натомість Тернопіль дуже спокійне і гарне місто. Я був здивований.

Щодо кількості ДТП, то за добу в Одесі виникало 33 автопригоди, а в Тернополі – 2-5. Вразила Михайла Білецького ДТП у Тернополі під час якої бензовоз виїхав на зустрічну смугу і зачепив шість автівок. Це резонансна ДТП, якої не пам’ятає віддавна.

Наразі кадрових змін не планує, але проводитиме постійне навчання. У Тернополі, як і в Одесі працівники постійно навчаються, що дуже важливо. Також начальник патрульної поліції закликає тернополян звертатися до поліції з будь-якими проблемами.

Нагадаємо, у Тернополі знову оголосили набір до Патрульної поліції Тернополя. 



Наталя Колодій

Опис відсутній


Читайте також