Новий начальник ПП розповів про четвертий набір у команду поліцейських

У Тернополі знову оголосили набір до Патрульної поліції Тернополя. Для того, щоб стати поліцейським потрібно заповнити анкету, скласти тести, пройти медичне обстеження, далі фізичні нормативи та співбесіда.

З десятого вересня стартував четвертий набір у команду поліцейських, триватиме до 9 жовтня. Начальник патрульної поліції міста Тернополя Михайло Білецький розповів, що особливо важливо підготуватися до цього набору, адже це перший етап розвитку реформи.

– У нас кадровий голод, люди переводяться у вищі структури. Наразі в нас іде етап формування, будуть тактичні групи та дорожньо-патрульна поліція. Ми уже працюємо в області, розширюватиме штати й відпрацьовуватимемо райони,  каже Михайло Білецький.

Основні вимоги до кандидатів – вік від 21 до 35 років, посвідчення водія (категорія В). Запрошуються на службу в Управління патрульної поліції не тільки жителі Тернополя, а й мешканців з області. Також чекають студентів-п'ятикурсників, магістрантів. Заробітна плата складає від восьми тисяч.

Начальник кадрового забезпечення Петро Гаврих зазначив, перший набір тривав з 12 червня до 14 липня, кандидатів у команду патрульних було 529, успішно пройшли весь набір 71. Зараз 58 працівників прийняті на службу і навчаються у Рівному. У другому наборі 75 склали тести на знання законодавства та логічне мислення. Проходять військово-лікарську комісію, далі фізична підготовка і співбесіда. Одночасно з другим триває реєстрація на третій набір.



Наталя Колодій

Опис відсутній


Читайте також