У Тернополі щасливі власники отримали ключі від своїх квартир в сучасній новобудові

У Тернополі введено в експлуатацію другу багатоповерхівку, яка є частиною комплексу із чотирьох сучасних новобудов будівельної компанії «Матла». Знаходиться вона за адресою Київська, 8в. Щасливі власники квартир отримали ключі та розпочинають облаштовувати своє помешкання.

— Житловий будинок за адресою Київська, 8в введений в експлуатацію — це друга черга нашого комплексу Київська-Смакули. Це багато квартирний житловий будинок зі сферою обслуговування та підземними паркінгами. Дехто вже зараз приступає до облаштування своєї квартири, основна маса робитиме це повноцінно з весни. Наша будівельна фірма хоче привітати жителів квартир з цим важливим моментом, — говорить директор будівельної компанії «Матла» Андрій Матла.

Нагадаємо, що у жовтні розпочалася четверта черга будівництва комплексу сучасних новобудов на перетині вулиць Київська-Смакули у Тернополі. Відтак, будівельна компанія «Матла» завершує проект спорудження чотирьох сучасних будинків.

До слова, будівельна компанія "Матла" була однією із перших в Тернополі, яка почала облаштовувати біля будинків сучасні дитячі майданчики. Будують їх за європейським зразком – майданчики застеляють натуральним трав’яним газоном рулонного типу.

Щодо планування помешкань, то тут надається вагома перевага — мешканці можуть реалізувати всі свої мрії, адже квартиру можна перепланувати згідно з побажаннями жителів.

Для спорудження будинків та комфортного проживання компанія використовує лише новітні європейські технології та матеріали: монолітний-каркас, стіни термоблок, дитячі майданчики та майданчики для відпочинку дорослого населення, підземні стоянки, індивідуальне опалення, лічильники на воду, газ, світло, металопластикові енергозберігаючі вікна, вхідні двері броньовані, високоякісні ліфти "OTIS".

У сучасних новобудовах будівельної компанії «Матла» створюються всі умови. На території будинків розвинута інфраструктура: аптеки магазини, сфера послуг, безпечні дитячі майданчики.

Читайте також: Будівельна компанія "Матла" розпочала будівництво ще одної сучасної багатоповерхівки

Чи реально купити квартиру за 14 тисяч доларів?

Як зробити житло сучасним та просторим, або що таке студійна квартира

Теплий дім, або як тернополянам економити взимку

Центральний офіс:

м. Тернопіль, вул. Лучаківського, 6

тел/факс: 8(0352) 55-29-79

моб. +38 050 981 67 01

e-mail: matla@ukr.net

Сайт: http://www.matla.com.ua/


Юлія Швець

Опис відсутній


Читайте також