Будівельна компанія "Матла" розпочала будівництво ще одної сучасної багатоповерхівки

Теплі стіни, підземний паркінг, великий та сучасний дитячий майданчик, місця для відпочинку та прогулянок, – все це чекає власників квартир у новобудові європейського зразка, яку закінчує будівельна компанія "Матла". Зараз розпочинається четверта черга будівництва комплексу сучасних новобудов на перетині вулиць Київська-Смакули у Тернополі. Будівельна компанія «Матла» завершує проект спорудження чотирьох сучасних будинків.

- Ми розпочали споруджувати будівлі в липні минулого року. На сьогодні стартувало будівництво останнього, четвертого будинку. Ми будемо раді бачити майбутніх власників квартир, – каже директор компанії Андрій Матла.

Біля четвертої новобудови комплексу функціонуватиме надзвичайно розвинена інфраструктура та соціальна сфера. За словами Андрія Матли, кожен мешканець будинку має почуватися комфортно та отримати найвищий рівень комфорту проживання. Для цього на нижніх поверхах новобудов розмістять продуктові магазини, аптеки, стоматологічні кабінети.

Директор компанії наголошує, що важливим є розвантаження прибудинкової території від транспорту. Кожен житель новобудови при бажанні матиме своє паркомісце.

- Ми використовуємо досвід, який напрацьовувався роками не лише у нас, але у всьому світі. Підземний паркінг сприятиме розвантаженню прибудинкової території.  Автомобілі не будуть заважати іншим мешканцям. Стоянка  закрита, суха та знаходиться в теплому приміщенні. Не потрібно перейматися за охорону автомобіля, або ж погодні умови, – додає Андрій Матла.

До слова, будівельна компанія "Матла" була однією із перших в Тернополі, яка почала облаштовувати біля будинків сучасні дитячі майданчики. Будують їх за європейським зразком – майданчики застеляють натуральним трав’яним газоном рулонного типу.

Поблизу новобудови, спорудження якої нещодавно розпочалося, запроектований дитячий майданчик розміром 20 на 50 метрів.

Першою в Тернополі будівельна компанія впровадила й використання сучасних американських ліфтів "OTIS".

Щодо планування помешкань, то тут надається вагома перевага – мешканці можуть реалізувати всі свої мрії, адже квартиру можна перепланувати згідно з побажаннями жителів.

- Каркасно-монолітне будівництво в Європі було впроваджене ще в 60-тих роках минулого століття. Зараз – це найпопулярніший та найбільш універсальний метод будівництва будь-яких споруд. Він дає набагато більше можливостей для впровадження своїх ідей, кращі можливості по енергозбереженню. Ці квартири дозволяють людині реалізувати свої задуми в ремонті, – розповідає Андрій Матла.

В новій європейській багатоповерхівці будівельна компанія "Матла" пропонує комфортне житло площею 50, 60 та 70 квадратних метрів з можливістю довільного перепланування квартири. Будівельна компанія "Матла" працює так, щоб кожен мешканець був задоволений життям у багатоквартирному будинку по вулиці Київська-Смакули.

 



 


Юлія Швець

Опис відсутній


Читайте також