Чемпіонка світу з Тернополя боротиметься з "Синіми китами" спортом: перша руханка в неділю

Чемпіонка світу з паверліфтингу, громадська активістка Лілія Проць вперше цьогоріч збере всіх охочих на руханку в Тернополі. У неділю 5 березня о 9.00 руханка почнеться у парку ім. Шевченка на острівці "Чайка". 
 
Там охочі зможуть позайматись на вуличних тренажерах, проконсультуватись щодо способу життя та харчування з Лілею Проць. Окрім того, спортсменка для охочих проведе заняття скандинавською ходьбою,  ранкову гімнастику тощо. Охочі поекспериментувати зможуть спробувати балансувати на бодах, займатись на драбинках та багато іншого. 
 
— От зараз багато говорять про "Синіх китів". От кажуть, щоб перевіряти, що дитина робить в телефоні, що пише в соцмережах. Але це обмеження свободи дій для дитини. Це ще більше може загострити ситуацію. Натомість дітям потрібен хороший приклад, з дітьми треба поводитись невимушено, дитина має довіряти. От мені діти, до яких я ходжу до школи, потім пишуть в соцмережах, питають, як справи, можуть підійти в місті на зупинці, поговорити. Це потрібно школярам . Тому на руханку в неділю теж чекаю і школярів, і дорослих. Запрошую людей сім’ями, — говорить ДОБІ Лілія Проць.
 
Спорстменка вважає, що заняття спортом можуть об'єднати сім'ї та вберегти дітей від небажаного спілкування. 
 
На фото — посередині Лілія Проць під час майстер-класу зі скандинавської ходьби.

Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також