За задумом суддів проекту «МастерШеф», це мала бути страва україно-азіатської кухні, де б смаки гармонійно поєднувалися і доповнювали один одного. Віталій Барилко приготував картоплю фаршировану смаженими черв’яками, яку судді розкритикували. Страви трьох інших учасників були набагато смачніші та презентабельніші, тому дівчата й продовжили участь в шоу.
Тернополянин своїй невдачі не здивувався, проте був радий, що знайшов тут справжніх друзів. Коли хлопець йшов з «МастерШеф». На очах в багатьох учасникиків стояли сльози.
- Прикро, що він пішов, а тут залишились набагато слабші кулінари, - зауважила одна з найсильніших учасниць кулінарного шоу Єлизавета Глінська. – Це велика втрата для нас усіх.
Вже раніше, в інтерв’ю каналу СТБ Віталік зізнавався, що якби йому випала така нагода, то в Тернополі він зробив би заклад з новою для нашого міста кухнею.
- Можливо, це буде азіатська. Готував би хробачків, личинок. Можливо, експериментував би у стилі «фюжен», поєднуючи різноманітні світові кухні з українською. Наприклад, картопляне пюре з жаб’ячими лапками.
Та, на жаль, саме стиль «фюжен» підвів нашого земляка на шоу. 23-річний економіст з Тернополя приготував на «МастерШеф» чимало смачних страв, які високо оцінювало професійне журі. Але останній експеримент Віталіка був не до вподоби Ектору, Жанні та Миколі, які й змушені були відправити хлопця додому.
Лілія КУЛЕНИЧ