На Тернопільщині судитимуть членкиню ВЛК, яка підробила призовнику документи

Слідчі Тернопільської області скерували до суду справу стосовно членкині військово-лікарської комісії, яка підробила медичний висновок військовозобов'язаному. За внесення неправдивих відомостей до картки обстеження призовника для його відстрочки від призову їй загрожує до трьох років обмеження волі. Про це повідомили на сайті поліції Тернопільської області.

Підозрювана є завідувачкою терапевтичного відділу та засумісництвом представницею територіальної позаштатної військово-лікарської комісії при Тернопільському районному ТЦК.

"Як встановили правоохоронці, представниця ВЛК внесла неправдиві відомості у картку обстеження військовозобов’язаного для його відстрочки від призову. Допомагав завідувачці у справі  лікар-терапевт, який оформив документи про тимчасову непридатність до військової служби, зазначивши у медичному висновку неправдивий діагноз",  йдеться у повідомленні поліції.

Зібравши достатньо доказів, кримінальне провадження стосовно завідувачки терапевтичного відділу за ч. 2 ст. 28  та ч. 1 ст. 366 КК України (службове підроблення) слідчі скерували до суду. 

Справу щодо спільника підозрюваної поліцейські невдовзі також передадуть на розгляд суду.


Оксана Кучма

Опис відсутній


Читайте також