У Тернополі затримали чоловіка, який обіцяв ухилянтам допомогу в уникненні призову (відео)

У Тернополі правоохоронці затримали чоловіка, який за 12 тисяч доларів, обіцяв військовозобов'язаним вплинути на рішення ВЛК про тимчасову непридатність до військової служби. Про це повідомили на сайті поліції Тернопільськї області.

"Як з’ясувалося, 37-річний тернополянин допомагав військовозобов'язаним в отримані фіктивних документів про тимчасову непридатність до військової служби. Чоловік переконував ухилянтів, що має зв’язки та може домовитись з членами військово-лікарської комісії про необхідний діагноз. Свої послуги організатор схеми оцінив у 12 000 доларів. Правоохоронці затримали «бізнесмена» одразу після отримання ним усієї суми грошей",  йдеться у повідомленні поліції.

Йому вже вручили підозру за ч. 3 ст. 369-2 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, поєднане з вимаганням такої вигоди). Йому загрожує до восьми років позбавлення волі. 



Оксана Кучма

Опис відсутній


Читайте також