З 18 квітня у Тернополі показуватимуть патріотичний фільм «Вовк. Страху нема»

З 18 по 24 квітня о 14:30 в кінотеатрі за адресою вул. Івана Франка, 8, у Тернополі відбуватимуться покази національно-патріотичного фільму «Вовк. Страху нема». Фільм створений за участі командирів та воїнів бойових підрозділів Сил спеціальних операцій ЗСУ. Про це повідомили на сайті Тернопільської міської ради.

"Українські режисери та незалежні автори Тетяна Кулаковська та Анна Мартиненко представляють фільм про захисників України, відомих як «Вовкулаки» або «Воїни ночі». Національний фільм «Вовк. Страху нема» - це філософія українських воїнів, репрезентована бійцями Сил спеціальних операцій. Вони надихають інших своїм прикладом, закликаючи ставати кращими і постійно розвиватися. Володіти розумом, тілом та зброєю, вміти вести бій, спілкуватися в команді та знищувати ворога - це мистецтво професії воїнів Сил спеціальних операцій ЗСУ",  йдеться в описі до фільму.

Покази національно-патріотичного фільму «Вовк. Страху нема» відбувається за ініціативи та підтримки Тернопільської міської ради.



Оксана Кучма

Опис відсутній


Читайте також