У Тернополі правоохоронці зафіксували три крадіжки з торгівельних закладів

Три факти крадіжок з торгівельних закладів задокументували правоохоронці Тернопільщини. Про це повідомили на сайті поліції Тернопільської області.

Про першу крадіжку правоохоронців повідомила 28-річна жителька Микулинецької громади.

"Зі слів жінки, невідома особа викрала її наплічник з особистими речами, який знаходився у камері схову торгового центру. Поліцейські встановили причетного до крадіжки, ним виявився 51-річний тернополянин. Частину викрадених речей злодій встиг заховати собі в сумку, а коли повернувся по іншу, його затримали та помістили в ізолятор тимчасового тримання",  йдеться у повідомленні поліції.

Другу крадіжку, під час перегляду записів з камер відеоспостереження, виявила представниця супермаркету.

"Невідомий, шляхом вільного доступу виніс з приміщення товарно-матеріальні цінності. Оперативники викрили зловмисника, ним виявився 50-річний тернополянин",  йдеться у поліції.

Про ще одну, третю крадіжку поліцію повідомив 26-річний мешканець обласного центру.

"Зі слів чоловіка, невідома особа поблизу складських приміщень, шляхом вільного доступу, викрала два вантажні візки. Сума завданих збитків становить 7000 гривень. Дільничні офіцери поліції встановили крадія. Ним виявився раніше судимий 50-річний чоловік. Вантажні візки він встиг перепродати на ринку. Його помітили до слідчого ізолятора за вчинення інших злочинів",  йдеться у повідомленні.

Дані події слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до ч. 4 ст. 185 КК України (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану).


Оксана Кучма

Опис відсутній


Читайте також