Зустріч керівництва ТОВА з Генконсулом Чехії та шкільні автобуси для Тернопільщини

За фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Чеської Республіки, громадською організацією «Ветерани Патріотам» спільно з Генеральним консульством Чеської Республіки у Львові реалізовано проєкт «Шкільні автобуси для Тернопільської області». У межах ініціативи вісім навчальних закладів області отримали шкільні автобуси. Про це повідомили на сайті Тернопільської ОВА.

"Ці автобуси використовуватимуть задля комфортного та безпечного доїзду школярів до навчальних закладів. Загалом шкільний автопарк Тернопільщини складається із 198 одиниць транспорту",  йдеться у повідомленні ОВА.

Також виконувач обов’язків начальника Тернопільської ОВА Володимир Важинський зустрівся з Генеральним консулом Чеської Республіки у Львові Давідом Нови.

"Під час зустрічі обговорили питання розширення напрямків двосторонньої співпраці в економічній, соціальній та культурній сферах. Володимир Важинський вручив подяку Генеральному консулу Чеської Республіки за вагомий особистий внесок у розвиток українсько-чеського співробітництва",   йдеться в ОВА.

За даними Управління Верховного комісара ООН у справах біженців станом на січень 2024 року у Чехії знайшли прихисток понад 350 тисяч українців. Окрім того, Уряд Чехії надав кошти для побудови модульного містечка для ВПО на 24 особи у с. Малашівці Тернопільської міської територіальної громади.


Оксана Кучма

Опис відсутній


Читайте також