Міська рада Тернополя закупила для фронту ще 290 ударних дронів, тепловізори, радіостанції та інше обладнання

Міська рада Тернополя закупила та передасть нашим захисникам 290 FPV-дронів. Ударні дрони отримають шість військових частин та Національна поліція. Також військові отримають дев’ять тепловізорів та десять радіостанцій. Про це повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал після засідання виконавчого комітету.

 

Пряма мова мера

Міський голова розповів, за яку суму придбали дрони, теплові зори та радіостанції.

«28 лютого на черговому засіданні виконавчого комітету прийнято рішення про безоплатну передачу 290 FPV-дронів, дев’ять тепловізорів Pulsar Axion XM30F та десять радіостанцій Motorola шістьом військовим частинам та управлінню Національної поліції області. Техніка та обладнання закуплено на загальну суму 4 695 277,98 грн, яку придбали в рамках програми «Обороноздатність» на звернення військових та поліції. Дрони, тепловізори та радіостанції допоможуть нашим Героям-захисникам ефективно знищувати московських окупантів. Дякую всім платникам податків. Завдяки Вам мерія закупляє та передає нашим захисникам необхідну їм техніку», - розповів Сергій Надал.

 

Нагадаємо

Мерія постачає дрони на передову практично у щоденному режимі. Вчора 27 лютого 2024 року міська рада Тернополя передала на фронт для наших військових чергову партію з 100 FPV-дронів у комплекті.

Минулого тижня для військових передали 180 FPV-дронів, чотири квадрокоптери Mavic. Також тривають закупівлі квадрокоптерів DJI Mavic, комп’ютерної техніки та іншого потрібного обладнання для потреб військовослужбовців.

 



Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також