На Тернопільському вокзалі до 5 березня діє фотовиставка про людей з інвалідністю

На залізничному вокзалі Тернополя стартувала фотовиставка "Час вийти на світло". Виставка включає в себе фотопортрети з історіями десятьох людей, які мають інвалідність. Про це повідомили на сторінці Департаменту культури та туризму ТОДА у фейсбуці.

Героями фотовиставки «Час вийти на світло» стали десятеро людей з інвалідністю, які мешкають у населених пунктах Івано-Франківської, Тернопільської та Черкаської областей. 

"Регіони для проведення фотосесій, а відповідно і фотовиставок ми обрали невипадково. Тут «Ліга Сильних» реалізовує проєкт Empower Ukraine, який серед іншого включає надання прямої допомоги для людей з інвалідністю та їх родин. Власне, герої фотосесії – це люди, які отримували допомогу у межах цього проєкту", – розповів проєктний менеджер громадської спілки “Ліга Сильних” Богдан Кохан.

Окрім фотосесії герої кампанії взяли участь у зйомках відеоісторій про них. Відео будуть розміщені на YouTube-каналі “Ліги Сильних”.

Виставка «Час вийти на світло» у Тернополі проходить у партнерстві з «Укрзалізницею». Подивитися її можуть усі бажаючі до 5 березня.


Оксана Кучма

Опис відсутній


Читайте також