У Тернополі відбулася презентація проєкту «Youth Connect for Ukraine» (фото)

Цими днями відбулася презентація проєкту «Youth Connect for Ukraine» Британської ради в Україні, що реалізовується ГО «Центр Науки Тернополя» в Тернопільській громаді. Метою програми є задоволення потреб молодих лідерів з України та Європи і надання їм навичок, ресурсів і зв’язків, необхідних для лідерства в своїх громадах та у відновлені України, як частини європейської спільноти. Про це повідомили на сайті Тернопільської міської ради.

"Тернопіль упродовж 2020-2022 року успішно підтримував статус молодіжної столиці завдяки активності наших молодіжних лідерів та молодіжних організацій. Молодь у нашому місті продовжує бути активною, діють учнівські, студентські та молодіжні ради. У громаді успішно реалізовують проєкти: «Індекс благополуччя молоді», «Громада дружня до дітей та молоді» та інші ініціативи, щоб залучити більше молодих людей до суспільно-громадського та політичного життя міста", – зазначив міський голова Тернополя Сергій Надал. 

Під час події представили візію проєкту та розповіли про можливості для молодих лідерів в рамках проєкту, а також анонсували набір учасників.

"У перший рік впровадження, програма проходитиме в Україні, Румунії та Польщі та представлятиме молодіжні Pop-Up центри у різних місцях, надаючи доступ до інформації, навчання та підтримки експертів, сприяючи розвитку навичок, можливостям спілкування та обміну досвідом. Програма розрахована на молодих лідерів з України, які можуть бути внутрішньо переміщеними особами і тимчасово проживають у Румунії та Польщі, а також для молоді з місцевих громад, які зацікавлені в лідерстві та створенні позитивних взаємин у їх громадах",  зазначив керівник відділу Суспільство Британської Ради в Україні Арсен Келічавий.

Окрім Тернополя, «Youth Connect for Ukraine» стартує ще у Львові та Луцьку.




Оксана Кучма

Опис відсутній


Читайте також