Чим здивує Айфон 15

Прихильники «яблучних» гаджетів, що з нетерпінням очікували на вихід нового Айфон 15, сьогодні продовжують сперечатися щодо переваг та недоліків моделі, як в порівнянні з минулою базовою версією, так і щодо Айфон 15 Про https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/mobilnye_telefony_apple-iphone-15-pro.html. Чи варто зупинитися на базовій моделі п’ятнадцятого покоління культових смартфонів, чи краще відразу купити iPhone Pro 15? В будь-якому разі ви можете здійснити купівлю, зробивши замовлення на сторінці https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/mobilnye_telefony_apple-iphone15.html. А ми розкажемо, що цікавого з’явилося у останній версії мега популярного смартфона.


Dynamic Island замість традиційного «чубчика»

Поява Dynamic Island, що замінила класичний «чубчик», як на флагманських, так і на базових версіях – значно більше, ніж ще один крок на шляху оновлення дизайну. Поле Dynamic Island виконує роль додаткового екрана для відображення віджетів стану:

  • рівня зарядки AirPods та інших Bluetooth пристроїв;
  • режиму роботи – без звуку, не турбувати тощо;
  • ім’я абонента, що здійснює виклик;
  • функція, що підтверджує розпізнавання обличчя.

Камера: 48 Мп на базових моделях

Навіть з двома камерами базова модель підтримує всі режими зйомки – портрет, ніч, кіноефект, портретне освітлення та ультраширокий кут. Основна камера iPhone 15 отримала апгрейд – тепер вона оснащена сенсором на 48Мп, що дозволяє робити знімки у повній роздільній здатності.

 

Використання світлосильного об’єктива головного модуля з діафрагмою F/16 забезпечує можливість отримання чітких та якісних знімків навіть при низькому рівні освітлення.

Дисплей Super Retina XDR 

Для виготовлення дисплея нового Айфон 15 застосували запатентовану технологію Super Retina XDR, в основі якої – конструкція з надтонких шарів напівпровідникових та органічних матеріалів, а також – інноваційна система живлення екрана, що забезпечує неймовірну чіткість та реалістичність зображення. Контент, що відображається на екрані, буде відмінно відображатися, навіть за умов яскравого сонячного освітлення.

 

Залишилось додати, що оновлена базова версія Айфон 15 має покращені характеристики батареї та може працювати понад 13 годин при вимкненому екрані. Смартфон підтримує опцію прискореної зарядки, яка здійснюється через порт USB-C, за допомогою кабелю. Сьогодні споживачі мають можливість придбати iPhone 15 за ціною, що не перевищує вартості флагманських моделей минулої версії.



Наталка Паламарчук

Опис відсутній


Читайте також