У Тернополі затримали раніше судимого чоловіка за викрадення автомобіля

Кримінальне провадження за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом відкрили працівники Тернопільського районного управління поліції щодо раніше судимого місцевого жителя. Про це повідомили на сайті поліції Тернопільської області.

Із заявою про викрадення з території підприємства транспортного засобу до поліції звернувся підприємець. Правоохоронці миттєво встановили особу злочинця, ним виявився неодноразово судимий за майнові злочини місцевий.

"Як з’ясувалося, зловмисник разом із своїм знайомим потрапили на подвір’я підприємства. Підозрюваний підійшов до одної із припаркованих автo, яке виявилося відчиненим і почав роз’їжджувати територією. Однак, розваги тривали недовго, закінчилося паливо. Приятель, відчувши щось не ладне, втік. Далі крадій підійшов до іншого відкритого автомобіля, виїхав за межі установи і протягом дня використовував його у власних цілях. А згодом залишив транспортний засіб неподалік однієї із шкіл міста",  йдеться у повідомленні поліції.

Працівники карного розшуку встановили місце знаходження зловмисника та затримали його. Йому оголосили про підозру відповідно до ч. 2 ст. 289 ККУ (незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене з проникненням в приміщення). 


Оксана Кучма

Опис відсутній


Читайте також