На Тернопільщині мама намагалася відкупити сина від адмінвідповідальності

Працівники поліції попереджали жінку про кримінальну відповідальність за підкуп поліцейських проте вона продовжувала наполягати на грошах та залишила в салоні службового автомобіля тисячу доларів. Про це повідомили на сайті поліції Тернопільської області.

"У м. Заліщики, увагу патрульної поліції привернув автомобіль на автомийці, який намагався виштовхати на дорогу водій. Правоохоронці під'їхали до чоловіка, аби запропонувати допомогу, але коли почали спілкуватися з ним, то побачили, що кермувальник перебуває у стані алкогольного сп'яніння",  йдеться у повідомленні поліції.

23-річний водій заперечував, що сидів за кермом даного авто, але камери відеонагляду свідчили про інше.

"За деякий час до сина приїхала його мама та почала просити поліцейських не складати жодних протоколів. Правоохоронці все таки почали виписувати протокол і в цей момент жінка в салон авто поклала тисячу доларів. На місце події, для документування підкупу працівники поліції викликали слідчо-оперативну групу",  йдеться у поліції.

Тепер перед законом постануть і син, і мама:

  • хлопець відповідатиме у суді згідно зі ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом особою, яка перебуває у стані алкогольного сп'яніння);
  • мама хлопця відповідатиме у суді згідно ст. 369 ККУ (пропозиція чи надання неправомірної вигоди службовій особі).

Оксана Кучма

Опис відсутній


Читайте також