На Тернопільщині розшукали водія, який збив 10-річну дитину і втік з місця ДТП

Співробітники Чортківського районного відділу поліції встановили особу водія, що вчинив ДТП поблизу автовокзалу у Чорткові. Про це повідомили на сайті поліції Тернопільської області.

Внаслідок ДТП, яке сталося 20 листопада у Чорткові, постраждала 10-річна дівчинка. Її до медичного закладу привіз свідок дорожньо-транспортної пригоди.

"У ході оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили марку автомобіля та місцезнаходження водія, причетного до аварії. Ним виявився 50-річний житель однієї із громад району. Чоловіка доправили до медичного закладу та перевірили на стан алкогольного сп'яніння. В крові 50-річного житель Чортківщини виявили 1,43 проміле алкоголю",  йдеться у повідомленні поліції.

Наразі поліцейські встановлюють обставини ДТП та чому водій залишив місце пригоди. Вирішується питання про внесення даного факту в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).


Оксана Кучма

Опис відсутній


Читайте також