По всій Україні запрацювало майже 11 тисяч Пунктів незламності

За інформацією обласних військових адміністрацій, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Нацполіції та Укрзалізниці по всій території України вже діють - 10 945 Пунктів незламності, а загалом створені та готові до відкриття - ще 2 356. Такі дані були оголошені на засіданні Координаційного штабу з питань розгортання та організації роботи Пунктів незламності. Про це повідомили на сайті Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України. 

Серед першочергових завдань на засіданні Координаційного штабу були названі:
  • якнайшвидше переведення в режим діючих ще 2 356 Пунктів незламності;
  • забезпечення всіх Пунктів генераторами та додатковими засобами опалення;
  • забезпечення підключення Пунктів незламності до фіксованого інтернет доступу;
  • створення достатніх запасів паливно-мастильних матеріалів для безперебійної роботи генераторів;
  • завершення оновлення даних про розташування Пунктів незламності та їх комплектації для відображення інформації в застосунку Дія.
У застосунку Дія стала доступна карта Пунктів незламності. По карті можна знайти дорогу до найближчого пункту та перевірити наявність послуг у ньому.
 
Під час пошуку Пункту незламності у застосунку важливо обрати область, де знаходиться користувач і завантажити мапу. Це забезпечить доступність до інформації та мапи навіть в умовах відсутності світла або інтернету. Також у додатку можна встановити фільтр і знайти локацію з необхідними опціями: пандус, інтернет, мобільний зв'язок, генератор тощо. На мапі з’являться лише ті пункти, де ці опції доступні.


Оксана Кучма

Опис відсутній


Читайте також