У Тернополі 9 грудня відбудеться фестиваль сучасної музики «JazzBez»

У Тернополі 9 грудня відбудеться міжнародний джазовий фестиваль сучасної імпровізаційної музики «JazzBez». Культурно-мистецький захід пройде у Тернопільському драматичному театрі. Початок концерту о 19:00. Про це повідомили на сайті Тернопільської міської ради.

Квитки можна придбати на сайті фестивалю та у касі драматичного театру. Частину коштів з продажу буде передано військовим.

"У Тернополі міжнародний джазовий фестиваль пройде у сімнадцяте, об’єднуючи найкращих джазових музикантів та зірок світової джазової сцени. На сцену ХХІІІ фестивалю вийдуть Рей Браун-молодший з колективом і нідерландсько-португальський бенд Spinifex. Разом з ними на сцені виступатимуть українські джазові музиканти такі, як: Андрій Арнаутов, Олексій Петухов, Михайло Євтушенко і Леонід Петкун",  йдеться у повідомленні міської ради.

В рамках цьогорічного фестивалю відбудеться джазовий майстер-клас для дітей. Для дітей з числа ВПО майстер-клас проводитиметься безплатно.

JazzBez – один з наймасштабніших і найдовготриваліших музичних фестивалів України та Польщі. Двадцять третій «Jazz Bez» в Україні об’єднає довкола джазу Львів, Дрогобич, Винники, Тернопіль, Рівне і Умань, а в Польщі – Перемишль, Краків і Люблін.



Оксана Кучма

Опис відсутній


Читайте також