Двоє уродженців Закарпаття обкрадали квартири у Тернополі

Злодії шляхом вільного доступу проникли до квартир двох мешканців Тернополя. З одного помешкання викрали мобільний телефон, а з іншого – 47 тисяч гривень. Про це повідомили на сайті поліції Тернопільської області.

За один день до Тернопільського районного управління поліції надійшло два схожих повідомлення про квартирні крадіжки. Обоє потерпілих – мешканці масиву «Сонячний». Жінки, прийшовши додому, не зачинили вхідні двері, тим самим створивши вільний доступ до помешкань чим і скористались злодії.

"З оселі 29-річної тернополянки викрали гаманець з грошима і мобільний телефон, які вона залишила в коридорі. З помешкання іншої потерпілої винесли 47 тисяч гривень. Жінка була на кухні і не чула, як до відчиненої квартири, зайшла стороння особа",  йдеться у повідомленні поліції.

У ході оперативно-розшукових заходів співробітники кримінальної поліції встановили зловмисників.

"Ними виявились двоє мешканців Закарпаття – 20-річна жінка та 28-річний чоловік, які наразі проживають у Тернополі. Вони ходили під’їздами багатоповерхівок, прикриваючись збором допомоги для лікування рідних. Насправді ж, вишукували можливість непомітно зайти до помешкання",  йдеться у поліції.

За фактами двох крадіжок розпочаті кримінальні провадження за ч. 4 ст. 185 ККУ (крадіжка під час дії воєнного стану). Поліцейські перевіряють причетність фігурантів до інших злочинів.


Оксана Кучма

Опис відсутній


Читайте також