Завтра і на вихідні в Тернопільській області прогнозують мороз і ожеледицю

У п'ятницю 17 листопада та на вихідних у Тернопільській області прогнозують мороз, ожеледицю та мокрий сніг. Про це повідомили на сторінці Тернопільського обласного центру з гідрометеорології у Фейсбуці.

У п'ятницю 17 листопада, в області: очікується хмарна погода. Вночі без істотних опадів. Вдень невеликі опади. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі від -3°С до +2°С, вдень 0- 5° тепла.

У Тернополі в п'ятницю 17 листопада: очікується хмарна погода. Вночі без істотних опадів. Вдень невеликі опади. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 1-3° морозу, вдень 2 -4° тепла.

У суботу 18 листопада: очікується хмарна погода, дощ та мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря впродовж доби від -2°С до +3°С.

У неділю 19 листопада: очікується хмарна погода з проясненнями. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер східний, 7-12 м/с. Температура повітря впродовж доби від -3°С до +2°С.

Оксана Кучма

Опис відсутній


Читайте також