Тернополяни можуть надати пропозиції щодо створення безбар’єрності у місті

З метою забезпечення комфортних умов життя та рівних прав мешканців у Тернополі розробили Концепцію зі створення безбар’єрного середовища для осіб з інвалідністю та інших категорій маломобільних груп населення «Тернопіль – місто без бар’єрів». Про це повідомили на сайті Тернопільської міської ради

Для створення цієї Концепції попередньо тривав збір пропозицій та їх обговорення з метою облаштування безперешкодного простору. Отримані пропозиції були опрацьовані відповідальними структурами міської ради, за результатами яких Концепція опрацьована та виноситься на обговорення громадськості.

"Тож запрошуємо активних та охочих тернополян ознайомитись зі сформованою Концепцією безбар’єрності та висловити свої пропозиції, заповнивши анкету за посиланням до 1 грудня 2023 року включно",  йдеться у повідомленні міської ради.

Ознайомитись із Концепцією зі створення безбар’єрного середовища для людей з інвалідністю та інших категорій маломобільних груп населення на території Тернопільської міської територіальної громади «Тернопіль - місто без бар’єрів» на 2024-2026 роки можна на сайті міської ради.


Оксана Кучма

Опис відсутній


Читайте також