У Тернопільському коледжі презентували новий фільм про війну

До Тернопільського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою завітав старший лейтенант ЗСУ та режисер Олексій Гончарук, щоб презентувати курсантам свій новий документальний фільм «Combat intelligence/Розвідка боєм». Про це повідомили на сторінці коледжу у Фейсбуці.

Офіцер вже декілька років проходить військову службу в лавах ЗСУ та створює документальний кінолітопис українського війська у ході російсько-української війни. 

"Дану стрічку митець присвятив воїнам-розвідникам України. В стрічці йдеться про один із окремих розвідувальних батальйонів, що формувався у перші дні широкомасштабної російської агресії, боронив столицю, виконував бойові завдання у Київській, Чернігівській та Харківській областях. Цей фільм — данина мужності та героїзму розвідників, а також — вшанування тих, хто віддав своє життя у захисті своєї Батьківщини",  йдеться у повідомленні коледжу.

Режисер працює за підтримки Національної ради військовослужбовців і ветеранів, Національної агенції стратегічних комунікацій та Національної федерації самбо України.


Оксана Кучма

Опис відсутній


Читайте також