26 жовтня у Тернополі стартує голосування за проєкти «Громадського бюджету 2024»

26 жовтня розпочинається голосування за проєкти «Громадського бюджету 2024», яке триватиме до 9 листопада. Про це повідомили на сайті Тернопільської міської ради.

Проголосувати за обрані два проєкти (один великий та один малий) можуть громадяни України віком від 16 років, які зареєстровані на території Тернопільської міської територіальної громади. Проєкти, які наберуть менше 300 голосів (для малих) та 500 голосів (для великих), не вважатимуться виграшні та не будуть допущені до реалізації.

Для того, щоб віддати свій голос за проєкти, жителі громади можуть скористатися двома способами:

  • авторизуватися на порталі Е-сервіс «Громадський бюджет» (за допомогою BankID або електронного підпису), перейти у рубрику «Громадський бюджет 2024», обрати бажаний проєкт та натиснути кнопку «Підтримати». Якщо обраний проєкт – великий, таку ж дію необхідно вчинити і з малим проєктом, за який бажаєте віддати голос (без повторного входу у систему);
  • завітати у Центр надання адміністративних послуг (м.Тернопіль, вул. Князя Василя Костянтина Острозького, 6) в робочий час (понеділок, середа, четвер – з 9:00 до 16:00 години, вівторок – з 11:00. до 20:00 години, п'ятниця, субота - з 8:00до 15:00 години, неділя- вихідний) та заповнити бланк для голосування у паперовому вигляді, пред’явивши паспорт або ID-картку (з довідкою про реєстрацію місця проживання особи)

Перелік великих проєктів, що беруть участь у голосуванні:

Перелік малих проєктів:




Оксана Кучма

Опис відсутній


Читайте також