На Львівщині нетверезий водій возив на капоті 19-річну дівчину, яка впала і загинула

На Львівщині 19-річна дівчина, ймовірно, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння каталася на капоті автомобіля, яким керував її нетверезий односельчанин. Під час руху вона не втрималась та впала на проїзну частину, отримавши смертельні травми, водій з місця події втік. Про це повідомили на сайті ГУНП Львівської області.

На місце події виїхали оперативники кримінальної поліції та слідчі відділу поліції Львівського районного управління поліції, слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту, а також оперативники карного розшуку поліції Львівщини. 

"Встановлено, що 22-річний мешканець села, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, керував автомобілем ВАЗ-2102, а загибла дівчина під час руху перебувала на капоті транспортного засобу. Під час руху вона не втрималась та впала на проїзну частину, отримавши травму голови, від якої померла на місці події. Автомобіль правоохоронці розшукали та вилучили на арешмайданчик. Водія транспортного засобу затримали, невдовзі суд обере йому запобіжний захід",  йдеться у повідомленні поліції.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.



Оксана Кучма

Опис відсутній


Читайте також