Тернополянка побувала у будинку з серіалу "Всі жінки відьми". Фото

Тернополянка Світлана Савіцька нещодавно побувала у будинку з серіалу "Всі жінки відьми". Дівчина зізнається, що мріяла потрапити туди з самого дитинства.


Як розповіла Добі Світлана, першої суботи кожного місяця у легендарному будинку проводять екскурсії.

— Мріяла побувати у будинку з серіалу "Всі жінки відьми" з самого дитинства. Він знаходить в Лос-Анджелесі, хоча в серіалі розповідається що у Сан-Франциско. Перший поверх зберігся таким як у серіалі й першої суботи кожного місяця там проводять екскурсії. На другому поверсі живуть люди, просто орендують. Власник будинку живе навпроти, і якщо б ви приїхали як ми, у будній день, то можна його попросити аби він відчинив і показав будинок, — розповідає Світлана Савіцька.

Також, як повідомила дівчина ззовні будинок повністю, такий як у фільмі, а всередині трішки інший, про те сходи на другий поверх і загальна атмосфера такі ж.

Додамо, що і справді в реальності будинок розташований у старій частині Лос-Анджелесу, не далеко від парку Echo. Адреса маєтку 1329, Carroll Avenue. Район 90026 відомий тим, що у ньому багато домів вікторіанської епохи. Такі маєтки зводили під час правління королеви Вікторії з 1837 по 1901 рік. Більшість зі споруд на цій вулиці входять до культурного спадку Лос-Анджелесу та нині реставруються.



Наталя Дягель

Опис відсутній


Читайте також