Відтискання на ножах та підняття двох гир однією рукою, — у Тернополі встановили кілька обласних рекордів. Відео, фото

Сьогодні, 5 жовтня, у Тернополі встановили чотири нових обласних рекорди. Зокрема "Максимальна кількість скоромовок за найкоротший час", " Максимальна кількість разів відтискань від підлоги на цвяхах", " Відтискання від підлоги з опорою рук на ножах та з опорою ніг на цвяхах" та "Піднімання двох гир вагою 32 кілограми однією рукою у вертикальному положені".


Рекордсменами стали, як діти так і дорослі. Всі рекорди внесли у "Книгу рекордів Тернополя".

Як зазначив заступник міського голови Леонід Бицюра, традиція встановлювати рекорди в місті започаткована майже рік тому.

— Щоб мотивувати тернополян рік тому ми створили "Кригу рекордів Тернополя", де зібрані всі найяскравіші досягнення, як і дорослих так і маленьких тернополян. Ми сьогодні побачили, як інтелектуальні рекорди так і силові. Головна ідея того, що якщо людина захоче, то зможе зробити неможливе, — зазначив заступник міського голови Леонід Бицюра.

Першою, хто встановив рекорд стала 11-річна Аліна Дарденко з міста Хоросткова. Дівчинка зачитала максимальну кількість скоромовок за найкоротший час. Рекорд Аліни 138 слів за 31 секунду.

Другим хто встановив рекорд області став Віталій Даденко. Хлопчику 13 років він з Хоросткова. Встановив рекорд "Найбільша кількість відтискань від підлоги з опорою на цвяхи". Хлопчик 80 разів відтиснувся від землі на цвяхах.

Третій рекорд встановив Василь Шемчук з міста Хоросткова . Чоловік 38 разів зробив відтискання від підлоги з опорою рук на ножі та з опорою ніг на цвяхи. 

І на завершення Андрій Балабух з селища Яблунів встановив рекорд "Піднімання двох гир вагою 32 кілограми однією рукою у вертикальному положенні". Гирі пан Андрій склав одну на одну і підняв їх так чотири рази.

Додамо, що "Книгу рекордів Тернополя" створили минулого року там є вже понад 20-ть зареєстрованих рекордів.

Попри те, що рекорди фіксує спеціальна комісія, охочі їх встановити не сплачують жодних реєстраційних внесків, як, скажімо, до «Книги рекордів України».

Читайте також: Львів'янин у Тернополі переплив міський став за 1 годину 14 хвилин і побив рекорд країни. Відео












Наталя Дягель

Опис відсутній


Читайте також