Тернополянка стала учасницею "Жіночого кварталу"

Шостого жовтня о 21:15  на телеканалі «1+1» відбудеться прем’єра нового гумористичного проекту «Жіночий Квартал» від студії «Квартал 95», учасницями якого стали 14 красивих, талановитих, відомих і сміливих представниць прекрасної половини людства. 

«Жіночий Квартал» – це територія дівчат. Тут вони завжди праві й відверто жартують про заміжжя, красу, буденні проблеми, секс, чоловіків і про себе. Але вони мають і багато інших тем, які хочуть підняти. Учасниці запевняють, що в кожному з випусків з гумором будуть обіграні ситуації, в які точно втрапляли майбутні глядачки «Жіночого Кварталу» та їхні подруги», — розповів один з авторів проекту Валерій Жидков.


Олена Кравець розповіла, що між учасницями немає ворожнечі і конкуренції, а в роботу над проектом вони вкладають усі сили — працюють натхненно і закохано. «Гумор чоловіків завжди влучний і сильний. У них це чудово вдається. Але та хімія, яку ви відчуваєте, коли жартує красива жінка, ― це і є тією новинкою, яку так усі чекають», — додала Олена.

Нагадаємо, учасницями музично-гумористичного проекту є акторка «Вечірнього Кварталу» Олена Кравець, героїня серіалу «Слуга народу» Ольга Жуковцова, учасниці «Ліги сміху» Анастасія Оруджова, Тетяна Песик, Ірина Сопонару, Валерія Товстолес, Катерина Нікітіна та Олександра Машлятіна, акторка «Вечірнього Києва» і нової романтично комедії «Я, ти, він, вона» Настя Коротка, акторка Молодого театру Анастасія Євтушенко і вокалісти «Голосу країни» на «1+1» Віра Кекелія, Марта Адамчук, Еліна Мбані і Лалі Ергемлідзе. Творці проекту називають дівчат просто ― «14 подруг Кварталу».



Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також