У Тернополі взялися за облаштування фасаду сучасного коворкінг центру. Фото

У парку "Топільче" працівники підрядної організації почали облаштування  сучасного коворкінг центру. У приміщенні доробляють косметичний ремонт, а на вулиці облаштовують паркан.


Коворкінг центр збудували в парку "Топільче", зі сторони вулиці Дружби неподалік перехрестя з Миру. Там раніше був занедбаний громадський туалет.

Сучасний коворкінг центр — це двохповерхова будівля з цокольним приміщенням, загальною площею близько 250 квадратів.



Оновлений центр обіцяли відкрити ще минулого року. Але тільки нещодавно будівельники розпочали роботи з облаштування фасаду будівлі.


В тернопільському коворкінг центрі будуть комп’ютеризовані робочі місця, конференц-зала з усією технікою на 60 осіб, кімната відпочинку, кухня, санвузли. Такий собі сучасний офіс, який можна частково чи повністю брати в користування.


Суть коворкінг центрів у світі проста. Це повністю обладнане всім необхідним будівля, де починаючі підприємства чи підприємці зможуть: на короткий чи тривалий період орендувати обладнані робочі місця, провести конференцію, семінар, навчання, нараду, зустріти та провести перемовини з партнерами, отримати консультантів, перекладачів, технічних фахівців та багато іншого.

Зараз у Тернополі діє тільки один сучасний коворкінг центр — IT House на проспекті Степана Бандери 42 / 2.

У Коворкінгу IT House передбачені місця для індивідуальної роботи і для роботи великих творчих команд. При цьому тут все влаштовано так, щоб клієнти відчували максимальний комфорт для продуктивної діяльності.

IT House — це багатофункціональний простір у Тернополі, місце, де створюються прогресивні IT-проекти і проводяться найбільш значущі конференції та освітні події, а також численні заходи: майстер-класи, уроки, тренінги, презентації, навчальні курси.

Fb: https://www.facebook.com/ITHouseTernopil

E-mail: contact@it-house.com.ua

Тел: +38 068 767 9258


Наталя Дягель

Опис відсутній


Читайте також