Сергій Притула розповів, скільки коштів зібрав для армії за серпень

Тернопільський шоумен Сергій Притула розповів скільки коштів зібрав для армії за серпень. Тонна дизпалива, квадрокоптер, тепловізор, порох, патрони та інше. На купівлю необхідної амуніції для армії загалом витратив 230 тисяч гривень.

Про це він написав на офіційній сторінці у facebook.

— Тонна дизпалива для парамедиків «Ангели Тайри» - 27 750 грн. Це волонтерська служба порятунку хлопців на передовій (Маріупольський напрямок). Живе за рахунок людської підтримки. Потреби військових водолазів: ремонт глибокого басейну на навчально-тренувальному судні «Лісозаводськ», тренувальна снаряга і розхідники для курсів бойових плавців і добиваємо залишок на гідрокостюми для 73 морцентру. Сумарно – 45 000 грн. Квадрокоптер «Фантом 4» для 8 полку – 47 000 грн. Тут все зрозуміло. В коптерах і безпілотниках завжди є потреба. 8-ий полк один із найзабезпеченіших, проте, квадрокоптери – це такий самий розхідний матеріал, як набої чи амуніція. Тепловізор для 10 бригади – 85 000 грн. Цей пункт, як і попередній – наша рука допомоги Льоші Сіхарулідзе і «Народному Тилу». Допомога тренувальному центру по підготовці бійців ССО (на порох, гільзи, кулі, капсулі), а конкретно снайперів великих калібрів (308, 338) – 25 000грн.


На завершення Сергій Притула підбив скільки коштів витрачено загалом.

— Ми беремо їх на баланс. До моменту, поки їх забезпечення не стане на конвеєр Держави. У мене поки все. 230 000 грн освоєно не найгірше. Якщо ви хочете, щоб захарченки і гіві далі злітали у повітря – допомагайте Армії. В будь-який зручний для вас спосіб! Добре слово, молитва, логістика, фінансова допомога.

Тернопільський шоумен вже не вперше допомагає українським захисникам, а нещодавно він розповів про хлопця, який пожертвував армії 40 тисяч доларів.



Наталя Дягель

Опис відсутній


Читайте також