Завтра в Тернополі громадські організації міста Тернополя прийдуть під стіни прокуратури

4 вересня о 13:00 громадські організації міста Тернополя прийдуть під стіни прокуратури Тернопільської області, за адресою вул. Листопадова, 4,вимагаючи прозвітувати про результати розслідування антиукраїнської діяльності Віктора Медведчука. Акція відбудеться у рамках національної ініціативи «Стоп Реванш».

У день смерті Василя Стуса, українці нагадають: непокаране зло - зростає. Медведчук - кат не лише Стуса, а й української нації. Наразі він - головний архітектор плану з  розвалу України. Саме Медведчук координує та структурує всі проросійські та реваншистські сили для повернення до влади. Доказів проти нього достатньо, питання лише в політичній волі вищого керівництва країни довести відкриту проти Медведчука справу до логічного завершення – вироку суду і тюрми,  повідомили організатори акції. 

Нагадаємо, у 2016 році «Вільні Люди» розпочали кампанію «Медведчук під арешт». Разом з заявою про вчинення злочину Медведчуком та менеджерами «Українського вибору», активісти передали до ГПУ, СБУ та МВС близько сотні підписів народних депутатів, кілька тисяч підписів громадян, зібраних у 15-ти регіонах України за арешт Медведчука. 



Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також