Чергове хамство у тернопільській маршрутці: водій погрожував жінці розбити її телефон

Водій 3-ї маршрутки погрожував пасажирці та влаштував істерику. Про черговий випадок хамства у громадському транспорті Тернополя розповіла Содомора Юлія.

 — Сьогодні 23 серпня моя мама, яка є інвалідом другої групи стикнулася з надзвичайно хамським відношенням у маршрутці номер 3. Попередньо на тому ж маршруті вона випадково забула свою соціальну картку у водія. Сьогодні аби запитати чи бувало її не знайшли вона дочекалася автобусу номер 3. Зайшовши, оплатила проїзд готівкою і запитала водія чи не знаходив він картки. У відповідь почула насмішку і фразу "Та щоб ви всі їх погубили."( Мова стосувалася інвалідів). На запитання "чому ви хамите" водій відповів криками та ненормативною лексикою. Також звучала фраза "та я вас всіх за свій рахунок везу", — повідомила Юлія. 

Далі жінка просила водія назвати своє ім'я, проте відповідь не змінилася. Той самий крик і ненормативна лексика.

Вона витягнула телефон з наміром сфотографувати водія. У відповідь пролунали погрози : "Я тобі телефон розіб'ю". Одночасно з цими криками він почав їхати на шаленій швидкості, різко гальмуючи. Моя мама впала і пошкодила коліно, — зазначила тернополянка. 

В управлінні транспорту поки ніяк не відреагували на пост Юлії.



Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також