На Тернопільщині перекинувся автобус з пасажирами - десятеро травмованих. ФОТО

Сьогодні близько восьмої у Кременецькому районі перекинувся мікроавтобус з пасажирами. Внаслідок ДТП десять людей травмувалося, обійшлося без загиблих. А об 11.45 трапилася аварія неподалік Кременецького автовокзалу: легковик не пропустив маршрутне таксі.

На місце ДТП неподалік села Шпиколоси Кременецького району виїжджала слідчо-оперативна група і карета швидкої допомоги. У десятьох людей зафіксували травми різної важкості, усіх травмованих доправили до Кременецької районної лікарні.

Як повідомили у поліції області, легковий автомобіль «Рено» виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з мікроавтобусом. На місці аварії працюють слідчі, встановлюючи подробиці ДТП.

Ще одна ДТП за участю громадського транспорту трапилася опівдні сьогодні неподалік Кременецького автовокзалу.

Як повідомив очевидець Іван Ковальчук, мікроавтобус «Івано-Франківськ – Рівне» виїжджав з автовокзалу, у нього врізалася легківка.

«18 серпня, біля 11.45, сталася ДТП по вул. Дубенська навпроти автовокзалу. Автобус «Івано-Франківськ-Рівне» виїхав із стоянки вокзалу на головну дорогу, як у нього врізався легковик, що вискочив із другорядної дороги. Із дорожньої пригоди видно, що водій легковика порушив правила, оскільки мав пропусти автобус, який вже знаходився на проїжджій частині».

Подробиці ДТП встановлять слідчі.





Галина Василевич

Опис відсутній


Читайте також