Мама, яка виховує особливого сина, написала пост про "толерантних" тернополян

Тернополянка Олена Коваль виховує особливого сина. Звичайний день жінки розписаний до хвилини, оскільки для лікування дитини потрібні постійні терапії, масажі, відвідування басейнів та реабілітаційних центрів. 

На своїй сторінці в мережі facebook вона розповіла історію про те, як до її сина ставляться перехожі тернополяни.


Сьогодні уже вкотре стала свідком ситуації, коли дитина підходить до Володі на дворі, а батьки з жахом в очах починають її відганяти...

У мене лише одне питання - Навіщо?! 

Навіщо Ви уже з малку формуєте у дитини думку, що особливі діти/дорослі- це погано і не потрібно не те що підходити, а й дивитися у їх сторону ?

За що? 

Що вони зробили/зроблять Вам поганого? 

Так, світ - це не лише ідеальні люди з ідеальними параметрами, ми всі різні, але в цьому і є наша родзинка.

Є серед нас і ті, кому з певних причин не пощастило народитись здоровими. І що тепер? Закривати на них очі і жити по принципу - не бачу, то все добре? 

Життя - це американські гірки - сьогодні ти на висоті і всі прагнуть твого оточення, а завтра раптом щось може трапитись і ось ти майже на самому дні. Це щось - не завжди залежить від нашого бажання. 

Сильніші ті, які всупереч обставинам йдуть вперед, вони мають право щонайменше на Повагу ! Ті, хто відганяє своїх дітей від особливих діток, Ви ж мабуть незнаєте, які будете в старості і чи не будуть уже ваші власні діти так само і Вас цуратись? Вчіть їх уже з малечку, що Кожна людина - унікальна і всі ми маємо право на Щастя!



Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також