Тернополянці заважають спати холодильники, які стоять у колишньому ресторані "Пекін"

Тернополянці Марії Тарнавській, яка мешкає на вулиці Дружби 9. над рестораном "Пекін" заважають спати холодильники. Як відомо, приміщення колишнього ресторану орендує кондитерський цех.

Жінка прийшла на сесію міської ради з проханням допомогти вирішити проблему. Пані Марія зверталася до поліції, в прокуратуру у службу захисту прав споживачів, але звернення не дали жодного результату.

Зі скаргою на сесії міської ради замість пані Марії до нардепів звернулася депутат Оксана Яциковська, яка розповіла, що жінці, яка живе над кондитерським цехом рекомендують звертатися до суду.

— Пані Марія Тарнавська протягом року зверталася у різні інстанції. Була і в поліції, в прокуратурі, а також зверталася в службу захисту прав споживачів. Всі їй рекомендують подати позов до суду. Пані Марія пенсіонерка, судові витрати вона, звичайно, не зможе оплатити, — розповіла депутат міської ради Оксана Яциковська.

Так, щоб якось допомогли пані Марії, Оксана Яциковська запропонувала створити комісію від міської ради, щоб зафіксувати факт, що кондитерський цех заважає проживанню заявниці. Також планують підключити спеціальні служби для перевірки діяльності підприємства.

Міський голова Сергій Надал та депутати підтримали пропозицію Оксани Яциковської та призначили її головою комісії, яка буде перевіряти діяльність кондитерського цеху.







Наталя Дягель

Опис відсутній


Читайте також