Які новобудови у Тернополі будуються з підземним паркінгом

У Тернополі все гостріше постає проблема паркування авто біля будинків. Старий житловий фонд не передбачає, що колись буде така кількість приватного автотранспорту. Через це виникає проблема – машини залишають на дитячих майданчиках, пішохідних доріжках та тротуарах.

Практику будівництва підземних паркінгів у Тернополі започатковує будівельна компанія "Матла". У новобудовах компанії виділили місце для облаштування підземних стоянок. Зокрема, це будинок на Київській та на вулиці Тролейбусній.

— Треба розраховувати на те, що на кожну квартиру повинне бути розраховане місце на автомобіль. Це допоможе розвантажити подвір'я і до того ж  власники автівок можуть бути спокійні за свої машини, які не будуть нікому заважати,  - розповідає директор будівельної компанії «Матла» Андрій Матла. 

Також, за словами спеціаліста, майбутнє Тернополя за багатофункціональними житловими комплексами.

Людина, яка живе в будинку повинна, отримати весь спектр послуг. Поруч має бути магазин, парковка, аптека, фітнес-зал та інші речі. Тому ми дбаємо не лише за якісне житло, яке пропонуємо нашим клієнтам, але й забезпечуємо необхідною інфраструктурою, - розповідає директор будівельної компанії «Матла» Андрій Матла. 

Ознайомитись із новобудовами компанії "Матла" можна на сайті www.matla.com.ua


Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також