Тернополяни скаржаться на жахливий стан двору на вулиці Лесі Українки 11. Відео, фото

Жителі будинку на Лесі Українки 11. нарікають на двір, який не ремонтують роками. Знищене асфальтобетонне покриття та величезні ями, створюють дискомфорт водіям та пішоходам.

У редакцію ДОБИ звернулася тернополянка Марія Калакура, яка стверджує, що дорогу не можуть полагодити вже кілька років.

— Ями у дворі в нас величезні. Коли злива з будинку вийти не можливо. Це заважає всім, от наприклад, в будинку в нас живе жінка з обмеженими можливостями. Рухатися по подвір'ю їй тяжко та і пенсіонери скаржаться. З колясками пройти також не можливо. Бували випадки, коли навіть таксисти відмовляються їхати далі першого під'їзду, через погану дорогу. Я вже мовчу, який дискомфорт це приносить водіям, які мають свої автомобілі, — повідомила ДОБІ тернополянка Марія Калакура.

Пані Марія запевнила, що мешканці вже кілька років борються за те, що дорогу нарешті відремонтувати, але це все марно.


— Кілька разів ми писали звернення та складали петиції. Коли йдуть дощі з будинку неможливо вийти. У дворах сусідніх будинків почали робити ремонт, а до нас ніяк дійти не можуть, — скаржиться Марія Калакура.

Крім того, у дворі немає місця де могли б паркуватися автомобілі, тому водії залишають транспорт просто на території дитячого майданчика або біля входу в під'їзд.


Як стверджують у ЖКГ, кошти на ремонт двору на вулиці Лесі Українки 11. виділено, оскільки, прибудинкову територію внесли в титульний список капітальних ремонтів житлового фонду міста на 2018 рік.



Наталя Дягель

Опис відсутній


Читайте також