Відомий тернопільський фотограф показав неймовірні фото з власного освідчення

Фотограф та відомий інста-блогер Олег Балюк запропонував своїй дівчині Христині Лучці бути його дружиною. Освідчення відбулось в США на території відомої природної пам'ятки "Долина Монументів".


Про деталі освідчення він розповів у себе на сторінці в мережі Instagram.

 Освідчення тривало 2 хв 15 сек. Якщо вірити запису відео. Ми проїхали разом більше 30 країн, ну тобто вибір з місцем пропозиції в мене був самий широкий, морально готовий це зробити я був вже давно, думаю близько року, не хотів банальностей типу Парижу чи повітряних куль, також уникав публічних місць, бо це зруйнує момент, також для мене дуже важливо було мати це місце, як нашу особливу точку на планеті, куди можна повернутись, побути там і людне місце не асоціюється з такими задачами. Місце я це вже запримітив десь місяців 8 тому, не був певним, що получиться зробити там, але видно сила думки таки працює, і так і сталось, я писав до кількох блогерів, в яких знайшов фото в тих місцях, але отримав тільки ігнор, тому, трохи часу провівши в гугл ерс, таки знайшов самотушки. Освідчення було зроблене в 6:15 ранку ( схід сонця був в 6:14 ) і це було для мене символічно в плані початку нового дня і нового кроку для нас ( ну і світло для зйомки хороше ),  зазначив Олег Балюк.


Також фотограф дав кілька порад тим, хто теж планує влаштували освідчення та поки не знає як. Каже, що найголовніше, це місце і час. Окрім цього, важлива конспірація і зовнішній вигляд.

— В моєму випадку я вибрав місце про яке можна сказати «Освідчення на краю світу», комусь подобаються інші місця, можливо елегантні ресторани чи свої улюблені точки, але поставте собі запитання чи можна туди буде привести дітей і сказати тут ваш тато запропонував мамі вийти заміж... Подбайте про те, щоб зафільмувати цей момент, так здається це не так важливо, але потім все поміняється, особливо через 10-20-30 років,  розповів Олег Балюк.  Інтернет сліди - якщо ви хоч раз гуглили ідеї для освідчення, чи де купити кільце, чи щось типу того, то будьте готові бачити таргетингову рекламу в фейсбук гугл і інстаграм, тому краще використовувати новий браузер суто під ці задачі і чистити його історію. В моєму випадку про освідчення знала тільки моя мама і батьки Христинки, конспірологічні свої манії я їм нав‘язав і нічого не просочилось. Одяг... як не дивно, але цього разу вам треба буде подумати за двох, бо ваша дама в ідеалі не догадується коли це буде і в цей день може просто вирішити вдіти вільний одяг чи спортивний, чи бути не нафарбована, без манік’юру, залежить як вона привикла бути на людях звісно, але впевнений в той момент всі дівчата хочуть бути в кращій своїй «бойовій формі» тому мотивуйте це фотосесією, чи місцем де всі будуть нарядні чи ще щось. Також чоловікам теж треба подбати про зов.вигляд, якщо ви ніколи не ходите в сорочках чи піджаках, то це буде супер палєво їх вдівати, але просто старайтесь теж хоч трішки урочисто виглядати.



Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також