Тернополянин освідчився дівчині під час прогулянки на конях. Фото

Тернополянин Андрій Старка освідчився своїй дівчині Ірині Худій під час прогулянки на конях. Дівчина зізнається, що емоції переповнювали, а на очах одразу виступили сльози.


Історія знайомства

Вперше він мене побачив першого вересня, коли я приїхала на навчання в Івано-Франківськ. Ми обоє навчалися на юридичному та щей на одному курсі, от тільки в різних групах. Андрій перший звернув на мене увагу, а от я його спочатку не помітила. Цілий перший курс у Франківську в нас були дружні відносини, зустрічатися почали тільки на другому курсі. Це було десь у 2010 році.

Андрій сподобався мені тим, що був завжди поруч, постійно допомагав мені та підтримував. Зовсім не наполягав на стосунки, а діями довів, що він завжди буде зі мною поруч. Я знала, що він надійний і я можу йому довіряти. Ці чоловічі якості мене і зацікавили, як висновок я закохалася.


За весь час скільки ми разом, то жодного разу не розлучалися і не сварилися. Так в нас вибудувалися дуже міцні щасливі стосунки, які побудовані виключно на довірі. А ще він в мене особливий і зовсім не схожий на інших.

Ми зустрічалися шість років і сім місяців, і ось нещодавно Андрій мені освідчився.


День освідчення

Андрій зізнався мені у коханні другого жовтня якраз на нашу річницю. Як він готувався до освідчення я дізналася згодом. Розповів, що замовив агенцію, яка придумала сюжет та декор пропозиції. Сама подія відбулася в кінно-спортивному клубі біля Франківська. Коли ми туди їхали, я думала, що ми просто будемо  відпочивати.


Приїхали з Андрієм у кінно-спортивний клуб і почали кататися на конях, зробили собі таку символічну прогулянку. Там вже був фотограф, і люди, які декорували місце для пропозиції, але я їх зовсім не помічала.


Коли закінчилася прогулянка нас підвели до того місця, де все мало й статися. На землі були червоні букви "Виходь за мене". Потім Андрій став на одне коліно та зробив мені пропозицію. В мене одразу виступили сльози, а слова, які він мені говорив, я потім відновлювала в пам'яті. Після освідчення ми трохи посиділи разом та випили шампанського.


Зізнаюся, я була дуже здивована та шокована й одразу почала плакати, але в той момент я була найщасливіша.

Освідчення дійсно було для мене неочікуваним і це яскравіше позначилося на моїх емоціях.

Весілля плануємо святкувати в травні 2019 року.



Наталя Дягель

Опис відсутній


Читайте також