У Тернополі Микулинецьке кладовище обкрадав раніше судимий наркоман

Нещодавно у Тернополі сталася серія злочинів, а саме невідомий обкрадав могили на Микулинецькому кладовищі. Як повідомили сьогодні у Головному управлінні Національної поліції в Тернопільській області винного знайшли.


За попередньою інформацією злочинцем виявися чоловік, який має наркотичну залежність і вже кілька разів притягувався до відповідальності. Він обкрав могили, зокрема забирав латунні елементи та здавав у пункті прийому металу.

Як повідомили у поліції, зловмисник обікрав 40 пам'ятників, але до правоохоронних органів з заявами звернулися лише троє потерпілих.

— Коли почалася серія цих злочинів ми почали проводити оперативно-розшукові заходи, щодо встановлення осіб, які обкрадають могили на Микулинецькому кладовищі. За допомогою камер, які знаходяться поблизу цвинтаря ми встановили злочинця, який може бути причетним до злочину. Ця особа раніше судима і має наркотичну залежність. Крім того, ми відвідали всі заклади, де приймають кольорові метали. За описом працівники пункту прийому підтвердили, що чоловік і справді здавав латунь, — повідомив заступник начальника ГУНП в області Степан Яцух.

Також, як зауважив Степан Яцух, на сьогодні ще не встановленні всі родичі померлих, яким зруйнували пам'ятники. Тому у поліції закликаю потерпілих, які ще не написали заяви про знищений пам'ятник зробити це найближчим часом. Для того аби внести їх до протоколу і далі проводити розслідування.


Наталя Дягель

Опис відсутній


Читайте також