Тернопіль готується до проведення Чемпіонату світу з водно-моторного спорту

Напередодні Дня міста у Тернополі проведуть традиційні змагання з водно-моторного спорту. Вже з 23 по 26 серпня 2018 року Тернопільський став знову стане центром міжнародних змагань.

Участь у заході візьмуть представники з України та закордону. Вже є перших чотири команди, які зареєструвалися. Це спортсмени з Італії, Австрії, Німеччини та Польщі.

Зі слів президента Національної федерації водно-моторного спорту України Віктора Шемчука, у Тернополі буде проведено три етапи Чемпіонату світу.

— Місто отримало право на проведення з 23 по 26 серпня Чемпіонату світу з водно-моторного спорту в класі "Формула 500" , "Формула 250" та "Формула 125". На сьогодні відкрита реєстрація учасників. Хочу сказати, що ми посилено готуємося до цих змагань. Зокрема Національний організаційний комітет вже розпочав свою роботу. Ми ознайомилися з інфраструктурою міста та вже приблизно знаємо, як будуть проводитися змагання. Активна підготовка до змагань триватиме аж до їх початку, — повідомив президент Національної федерації водно-моторного спорту України Віктор Шемчук.

У місті Тернополі змагання з водно-моторного спорту проводять вже четвертий рік поспіль.

Зазначимо, що цього року формат проведення змагань трохи змінили. Тепер тернополяни зможуть ближче познайомилися з технікою для водно-моторного спорту та поспілкуватися зі спортсменами.



Наталя Дягель

Опис відсутній


Читайте також