Тернопіль: дорогу до Дальнього пляжу будуть патрулювати, а згодом там встановлять знаки обмеження швидкості

Нещодавно на сесії міської ради депутат Віктор Генсерук виступив з проектом, який стосується дороги у парку Загребелля, що веде до Дальнього пляжу.

На розгляд були винесені питання про встановлення дорожніх знаків, які будуть обмежувати швидкість до 30-ти кілометрів, встановлення додаткових ліхтарів та присутність патрульної поліція, яка б слідкувала за дотриманням правил дорожнього руху.


Як стверджує депутат Віктор Генсерук, два року тому на дорозі, яка веде до Дальнього пляжу сталося ДТП через перевищення швидкості, тому потрібно обмежити швидкість руху авто для безпеки пішоходів.

— Два роки тому на дорозі до Дальнього пляжу сталася аварія, все це через те, що дорога нова і водії там дуже перевищують швидкість. Тому пропоную поставити дорожні знаки, які б обмежували рух до 30 кілометрів за годину та звертаюся до патрульної поліції зі зверненням пильнувати за дотриманням правил дорожнього руху у парку Загребелля. Також у темну пору доби ця ділянка дороги погано освітлюється, належно було б також встановити додаткові ліхтарі на вулицях Чумацькій та Яблуневій, які забезпечили б і безпеку пішоходів та велосипедистів, — повідомив депутат Віктор Генсерук.

Проект Віктора Генсерука на голосуванні підтримали. Тому можливо найближчим часом на дорозі до Дальнього пляжу з'являться нові ліхтарі та знаки, які обмежують швидкість руху, щоб забезпечити належну безпеку велосипедистам та пішоходам.


Наталя Дягель

Опис відсутній


Читайте також