У Тернополі організують захід для ветеранів АТО

Одночасно із "Містом професій", 30 червня, у Тернополі буде проходити ще один захід "Ярмарок вакансій для учасників АТО". Локація не змінна — парк Шевченка з 12 до 15 години.

Тернопіль перше місто, де організовують такий пілотний проект для воїнів, які повернулися зі сходу України.

Його мета — працевлаштувати захисників та допомогти їм соціалізуватися.

За словами координатора проекту "Ярмарок вакансій для учасників АТО" Тетяни Люльки, на проект запросять роботодавців, як з Тернопільщини так і всеукраїнських.

— Парк буде поділено на дві зони. Перша — це майданчик, це діти зможуть познайомитися з професіями, а друга зона там де буде проводитися робота з воїнами АТО. Для захисників, які прийдуть на захід ми запросили Державну службу зайнятості, яка буде координувати воїнів при виборі тієї, чи іншої роботи. Також ми запрошуємо роботодавців, як тернопільських так і представників з кількох всеукраїнських компаній, — повідомила координатор проекту "Ярмарок вакансій для учасників АТО" Тетянина Люлька.

Як стверджує Тетяна Люлька, ідеологія об'єднання проектів "Місто професій" і "Ярмарку вакансій для ветеранів АТО" в тому, що не важливо скільки людині років 7, чи 47 громадян має займатися тим, що йому подобається.


Підготувала Анна Гриник



Наталя Дягель

Опис відсутній


Читайте також