Про те, яким повинен бути «супер-тато майбутнього» розповідають тернопільські діти

В третю неділю червня в Україні своє « професійне» свято відзначають тати.  Для кожної дитини, батько відіграє роль захисника, найкращого друга та навіть супер героя, який примчить в скрутну хвилину. Саме до дня батька, ми поцікавились у малечі, яким повинен бути «супер татко майбутньго»?

Ярослав Гусак спільно зі своїми друзями вважає, що в будь якому випадку тато повинен бути близьким до своєї сім’ї :

Тато завжди повинен бути відповідальним та підтримувати свою сім’ю. Ще вміти заробляти гроші, аби забезпечити хороше життя своїм рідним. Він обов’язково має вести здоровий спосіб життя, займатися спортом. Також супер - тато має виглядати солідно, носити костюм, сорочку і метелик або краватку.


Марко Рудик та Бачук Денис говорять:

Тато майбутнього повинен бути одягнений в крутому піджаку та джинсах. Також обов’язково розумітися в новітніх технологіях, створювати різні дизайни та відеоігри, тобто бути на всі сто.


Стас Стережак запевняє:

Тато повинен цікавитись чим займається його дитина, ходити разом на футбол і їсти чіпси. Мій тато водить мене на тхеквандо та вокал. Я дуже люблю його і хочу щоб всі тати були такі, як мій.


Жасмін Асса зі свєї сторони стверджує:

Тато майбутнього обов’язково повинен допомагати мамі майбутнього, вміти смачно приготувати та гарно помити посуд ( посміхається).  Ще  має бути сильним щоб носити на руках маму. Також, супер-тато повинен мати смак у виборі одягу, тобто спортивні штани і шкарпетки до колін- це явно не те. Але найголовніше, аби тато залишався татом, був розумним та добрим для своє сім’ї.


Підготувала Євгенія Єднак

 



Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також