У Тернополі стартував Ternopil Half Marathon 2018. Відео, фото

Сьогодні, 17 червня, у Тернополі стартував Ternopil Half Marathon 2018. До файного міста з'їхалися бігуни зі всієї України, щоб пробігти свої 5-ть 10-ть або 21 кілометр.

Реєстрація учасників півмарафону розпочалася з 7-ї та тривала до 9:30 ранку.А потім всі учасники взяли участь в розминці.

Перші бігуни, які зареєструвались на 21 кілометр стартували о 9-тій годині. Через 10 хвилин розпочали забіг учасники, які подали заявки на 10-ть та 5-ть кілометрів.

Старт та фініш дистанцій проводиться на Театральному майдані.


Учасники забігу на 21 кілометр бігтимуть дистанцію навколо Тернопільського ставу за маршрутом: Театральний майдан, бульвар Тараса Шевченка, Руська, набережна на вулиці Білецькій, вул. Дружби, с. Біла(від вулиці Стефаника до вулиці Крушельницької), заозерна дорога, Дальній пляж, вулиця Яблунева, Надставна церква, Руська, бульвар Шевченка, а потім повертаються на Театральний майдан.

Змагання проводять вже другий рік поспіль. Участь беруть досвідченні бігуни, аматори та навіть діти.

Цього року на півмарафон зареєструвалося чимало учасників,   повідомляє ДОБІ організатор півмарафону Роман Задорожний. На дистанцію 21 кілометр зареєструвалося понад 200 учасників, на 10-ть понад 100 та на 5-ть понад 50 бігунів.


Для наймолодших учасників марафону теж підготували невеликі дистанції для бігу. 

У змаганнях для дітей, які розпочнуться о 12 годині, будуть брати три вікові категорії малюків. Маленькі спортсмени віком від 6-ро років біжать сто метрів. Діти, яким вже по 7 або 8 біжать 500 метрів, і діти від 9 до 13 біжать 1000 метрів.
По завершенню півмарафону учасники, які прибігли першими на своїх дистанціях отримають грошові винагороди.

Всі хто взяв участь у Ternopil Half Marathon 2018 отримають медалі фінішерів.


Нагадаємо, що в зв'язку з проведенням півмарафону рух у центрі Тернополя буде тимчасово перекритий з 08:45 год до 13:30 год.

Читайте також: П'ять фактів про Ternopil Half Marathon 2018





Наталя Дягель

Опис відсутній


Читайте також