На водоймах Тернопільської області загинули 20 людей

З початку 2018 року на водоймах Тернопільської області загинули 20 людей, з них 1 неповнолітній. Зокрема, 9 червня о 21:00 надійшло повідомлення про  те, що на місцевому ставку у селі Конюхи Козівського району під час купання зник громадянин, 1967 року народження. 

До пошуково-рятувальних робіт залучено відділення водолазно-рятувальних робіт  аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління та працівників рятувально-водолазної станції міста Бережани.  11 червня близько 12:30 було знайдено тіло загиблого.

Черговий нещасний випадок трапився 10 червня. О 10:00 надійшло повідомлення, що на місцевому ставку у селі Переволоки Бережанського району під час купання зник місцевий житель. Для проведення пошуково-рятувальних робіт залучили черговий караул 9-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління та відділення водолазно-рятувальних робіт  аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління. Тіло загиблого виявлено 10 червня о 13:40.

У цей же день о 19:55 місцевими жителі на ставку у селі Борщівка Лановецького району виявлено тіло громадянина без ознак життя. Ймовірна причина смерті – утоплення.



Ольга Фірман

Опис відсутній


Читайте також