У Тернополі відбудеться Свято Морозива

Свято Морозива у Тернополі відбудеться 17 червня з 12.00 до 17.00 на Театральному майдані. На гостей свята чекатимуть різноманітні майстер-класи, атракціони, розваги та сюрпризи.

За словами організаторів, цього року формат свята буде повністю змінено. Відтепер щоб взяти участь в атракціоні або майстер-класі достатньо просто купити морозиво на заході. 

1 БУДЬ-ЯКЕ МОРОЗИВО «РУДЬ» = 1 КВИТОК = 1 АТРАКЦІОН! 

Свято буде умовно розподілено на дві великі локації — розваги та майстер-класи. Їхній «арсенал» суттєво розширено: кожен зможе знайти щось цікаве для себе.


Крім сцени, працюватимуть декілька вільних від квитків і перепусток локацій із розвагами. Організатори зазначають, що тут, окрім веселощів досхочу, можна буде виграти дуже круті призи.

 —«Свято Морозива» — проект для дітей і заради дітей. Починаючи з 2005 року, захід проводиться щорічно, жодного разу його не було призупинено. Цього року Свято Морозива завітає більш ніж до 15 міст України. Слідкуйте за графіком Свят на сайті https://svyato.rud.ua/.Головна мета цьогорічного заходу — 100 відсотків позитивних вражень. Чим зумовлено зміни формату? Ми доклали всіх зусиль, щоб наші гості почували себе на Святі максимально комфортно. Найважливіше — це родинне спілкування. Ми дуже хочемо, щоб батьки проводили більше часу зі своїми дітьми, адже сім’я — це єдине ціле. Тому на Святі цього року багато саме родинних локацій, конкурсів і розваг. Спрощено механіку обміну та розширено соціальну складову проекту. Навіть якщо ти випадково потрапив на захід і хочеш взяти участь в атракціоні — достатньо покуштувати лише одне морозиво! Не хочеш морозива? Гайда на розважальні локації! Бери участь у конкурсах — гарантовано отримуй призи! До зустрічі на Святі, — зазначила  керівниця проекту «Свято Морозива» Тетяною Хомяк.

Ще більше цікавої інформації про Свято  Морозива  – за посиланням https://svyato.rud.ua/

  



Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також